Tržan i zagrijavanje uz DISCO ritmove

Tržan i zagrijavanje uz DISCO ritmove

Tomislav Tržan

Tomislav Tržan

Voditelj, projekt manager, plesač I animator Tomislav Tržan  vodit će DISCO zagrijavanje klinaca uoči dječje Panonske utrke. Zvuči super, ali o čemu se točno radi?

Disco zagrijavanje je spoj svih ljubavi jednog modernog sportaša natjecatelja ili rekreativca koji voli muziku i sport. Spojili smo jednostavne plesne disco pokrete s disco hitovima i koreografski prilagodili svim dobnim skupinama. Još smo tome dodali i šaljivu odnosno stand-up notu pri objašnjavanju povijesti nastajanja tih disco pokreta te se uz ples i glazbu dobro i nasmijemo.

Koliko je teško raditi s klincima?

Plesni Klub TT utemeljen je 1997 godine i od tada do danas radimo s djecom. Rad s djecom težak je ili lagan koliko si sami postavljanjem ciljeva odredimo. Kako smo mi nenatjecateljski odnosno revijalni klub i cilj je dobro se zabaviti i razonoditi rad s djecom naše je zadovoljstvo.

Što ste pripremili za odrasle I koliko je DISCO mjuza zahvalna za razgibavanje?

Za odrasle smo pripremili “ozbiljnije ” razloge nastajanja disco pokreta. Disco je izvrstan ples u kojem radi kompletna muskulatura i uz sjajnu glazbu neće izostati savršeno plesno zagrijavanje koje vodi legendarni plesač Ivane Banfić s ulomcima sjajne predstave PRAVA ISTINA O DISKO PLESU.

Što bi poručili onima koji još razmišljaju treba li posjetiti Panonsku utrku?

Želite li se prisjetiti dobrih starih disko pokreta , želite li naučiti neki novi pokret ili se jednostavno dobro zagrijati za Panonsku utrku dođite na naše disko zagrijavanje i uživajte u plesu, disco glazbi i utrci.